• Professionele Nagelopleidingen ♡
  • De mooiste Nagelproducten ♡
  • Nailart verzenden vanaf €1,95
  • Snel verzonden!
  • Achteraf betalen mogelijk!

Ruilen en Retourneren

Indien u wilt ruilen of retourneren dient de u eerst contact op te nemen met Beautifuller.

 

Je hebt altijd een bedenktijd van 14 dagen om het product terug te sturen, dit gaat in op de dag dat je het product ontvangt. Je hebt vanaf het moment van de retour melding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Na deze periode kan de koop niet meer ontbonden worden en wordt deze definitief.

 

Het product dient onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd te worden. Wanneer het product door verdergaand gebruik in een slechtere staat verkeren, incompleet, niet in de originele verpakking zijn of met een beschadigde originele verpakking geretourneerd worden, vervalt het recht op het (volledige) aankoopbedrag.

 

 De voorwaarden op een rij:

-Retourneren of ruilen kan uitsluitend binnen 14 dagen.

- Het product moet nieuw en ongebruikt zijn.

- Het product moet onbeschadigd zijn.

- Het product moet in de originele onbeschadigde verpakking zitten. 

-Er is niet geprobeerd een eventueel gebrek te herstellen.

 

Beautifuller vergoedt alle betalingen van de consument, exclusief eventuele leveringskosten.

Beautifuller gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij je instemt met een andere methode. Nadat de retour in goede orde door ons is ontvangen wordt het volledige aankoopbedrag binnen 3 dagen teruggestort.

 

De kosten voor het retour sturen zijn voor uw eigen rekening. U bent zelf verantwoordelijk voor beschadiging of verdwijning van het pakket tijdens het retourneren.

De verzendkosten en -risico’s van het terugsturen zijn voor  eigen rekening, tenzij het een retourzending betreft van een onjuist geleverd product. Bij een onjuist geleverd product zal Beautifuller de gemaakte kosten voor het retour zenden achteraf aan de consument vergoeden.