Wat is nu precies een BIAB / Rubberbase behandeling?


Bij de Rubberbase behandeling wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe generatie gel. Deze gel is flexibeler dan 'normale gel' .

De behandeling wordt gekozen om de natuurlijke korte nagels te verstevigen.

Dit is dé ideale behandeling voor nagelbijters!!

U kunt de BIAB behandeling zien als een betere en langer houdbare versie van het gellakken.

 

Voordat de versteviging uitgevoerd zal worden, zal er eerst een uitgebreide manicure plaatsvinden waarbij de nagelriemen worden verwijderd. Dit staat ook bekend als 'Russische Manicure'.

Deze manicure is geheel pijnloos! 

 Dankzij deze manicure is het mogelijk om 'dieper' te lakken. Hierdoor kunt u langer van uw strak gelakte nagels genieten, omdat het langer duurt voor uw uitgroei heeft!

Hierna zullen de natuurlijke nagels worden verstevigd met een laagje BIAB of een rubberbase gel.

Door de flexibele formule van deze gel, kan deze moeiteloos  meebuigen met de bewegingen van de natuurlijke nagel zonder dat er barsten of breuken plaatsvinden. De gel werkt ook in op de diepte van de nagelplaat, zodat deze er steeds mee verzadigd wordt. Dit voorkomt 'chippen' van het product aan de uiteindes van de nagels. 


Elke keer dat u deze behandeling uit laat voeren zullen uw eigen nagels sterker worden. 

Het enige nadeel van deze behandeling is dat er geen verlengingen mee gedaan kunnen worden. Met uitzondering van minimale reparaties. 

de maximale lengte die je met een BIAB / Rubberbase behandeling kunt behalen is maar een paar mm langer dan je vingertop. Langere nagels hebben namelijk juist de opbouw nodig van een NIET flexibel product.

Heeft u nog verdere vragen, twijfel dan niet om contact met mij op te nemen.